Politika privatnosti

PRE KORIŠĆENJA WEB STRANICE PAŽLJIVO PROČITAJTE USLOVE KORIŠĆENJA I POLITIKU PRIVATNOSTI LIČNIH PODATAKA

Ovim putem određuju se načela i načini korišćenja/raspolaganja Vasim ličnim podacima; garancija poštovanja Vaše privatnosti sa namerom da se prema Vašim ličnim podacima odnosimo sa naročitom pažnjom.

PRISTUPANJEM NAŠOJ WEB STRANICI PRISTAJETE NA SLEDEĆE USLOVE

INOX Oprema D.O.O.  posluje u skladu sa svim propisima o zaštiti podataka koji se primenjuju u REPUBLICI SRBIJI, a tiču se načina sakupljanja i korišćenja ličnih podataka.

INOX Oprema D.O.O. sakuplja lične podatke kao što su ime, prezime, e-mail, broj Vašeg telefona, kao i sve ostale informacije koje korisnici Web stranice dobrovoljno daju. Lični podaci koje unesete biće korišćeni za svrhe pružanja informacija i usluga koje tražite, kao i za marketing, plasman i razvoj pruženih usluga.

INOX Oprema D.O.O. može dati Vaše lične informacije trecim licima, u ili izvan REPUBLIKE SRBIJE, kao što su naši partneri odnosno ovlašćeni organi, u cilju ispunjenja Vaših zahteva.

INOX Oprema D.O.O. ne preuzima odgovornost za politiku privatnosti ni sadržaj Web stranica povezanih sa ovom Web stranicom.

INOX Oprema D.O.O. zadržava pravo izmene ovih uslova zaštite privatnosti i ličnih podataka cenjenih korisnika naših usluga u zemlji i inostranstvu.

UKOLIKO SE NE SLAŽETE SA NAVEDENIM, NEMOJTE KORISTITI OVU WEB STRANICU